Onze Winkels HomeOnze Winkels

logo_hunting_trans logo_lamaison

Hunting World & La Maison Du Chasseur genieten van een prestigieuze reputatie bij jagers en sportschutters.
De winkels bieden een ruim aanbod producten en diensten aan en dit alles in een zeer hartelijke sfeer.

Hunting World
Destijds meer gericht op wapens en munitie, heeft Hunting World haar aanbod de laatste jaren uitgebreid met jacht- en outdoorkledij en andere accessoires (messen, lederwaren, gadgets, geschenken,…). De winkel biedt zowel jachtwapens als wapens bestemd voor sportschutters aan, alsook een ruime keuze aan munitie en bijpassende optiek.
Tijdens uw bezoeken wordt u rondgeleid en bijgestaan door een gespecialiseerd maar vooral gepassioneerd team. U kan terecht in ons atelier voor onderhouds- en hersteldiensten. Daarnaast kan u gebruik maken van de schietstand voor het bijstellen van uw wapens of om uw schietvaardigheden te optimaliseren.
La Maison Du Chasseur
Teneinde haar diensten uit te breiden, heeft het bedrijf Herlegem NV, het moederhuis van Hunting World, La Maison Du Chasseur in Brussel overgenomen. La Maison Du Chasseur bevindt zich in de zeer prestigieuze buurt “Vert Chasseur” te Ukkel. De winkel biedt een grote keuze artikelen aan voor jagers en sportschutters. Voordien bijna uitsluitend gericht op luxekledij, heeft La Maison Du Chasseur haar aanbod opmerkelijk uitgebreid met verschillende wapens, munitie en optiek. De enthousiaste verkopers zullen u tijdens uw bezoek bijstaan met advies op maat. Net als de winkel Hunting World in Kontich, stelt La Maison Du Chasseur een hele reeks diensten ter beschikking zoals onderhoud, herstel en maatwerk voor al uw wapens.
Winkel Antwerpen Winkel Brussel

© 2014 HuntingWorld