CINETIR HomeCINETIR

Ook in de jachtwereld worden nieuwe technologieën gebruikt – De CINETIR

Cinetir logoOok schietkino of schietbioscoop genoemd, is de Cinetir een leuk alternatief voor diegenen die het hele jaar door de drijfjacht op grof wild wensen te oefenen. Op een scherm van 8 meter breed op 3 meter hoog wordt bewegend of stilstaand wild geprojecteerd. Wilde zwijnen, herten en zelfs reeën werden gefilmd in echte jachtomgevingen. U hoeft dus enkel nog met uw wapen en echte kogels te schieten op het wild dat op het scherm wordt geprojecteerd. Na ieder schot staat de film even stil en duidt een rode stip de impact aan. In de CINETIR zijn ervaren en beginnende jagers welkom alsook de occasionele schutters. De gelegenheid om te oefenen zal zeker en vast een pluspunt zijn voor de komende jachtpartijen, en dit in alle veiligheid. Om gebruik te maken van de CINETIR, dient u een geldige jachtvergunning voor te leggen. De CINETIR geeft ook diegenen zonder vergunning de mogelijkheid om te oefenen met een lasergeweer dat geen specifieke toelating vereist
Naast een goede training is de CINETIR ook een bijzondere activiteit om met vrienden, familie of collega’s te beleven. Nadien kan u met een drankje en versnapering genieten van de gezellige sfeer in onze lounge.

TEAM BUILDINGS EN SEMINARIES

De CINETIR is geschikt om een aangenaam moment met uw collega’s door te brengen. Deelnemers worden onmiddellijk ondergedompeld in een unieke sfeer die tevens uitnodigt om ieders potentieel te ontplooien en professionele relaties verder te ontwikkelen. Schietwedstrijden en andere activiteiten zullen worden georganiseerd speciaal voor u en uw team. Het fundamentele doel is om tijdens uw teambuilding de cohesie, het vertrouwen en de zin voor initiatief en ontdekking te versterken. Daarnaast kunnen er seminaries gehouden worden in de vergaderzaal die een capaciteit heeft om 200 mensen ontvangen. U kan eveneens van onze andere infrastructuren en catering genieten. Met deze bijzondere activiteit en in dit uniek kader zijn fun en adrenaline verzekerd.

IN GROEPSVERBAND

Als u op zoek bent naar een origineel idee voor uw volgende familie-activiteit, verjaardag of ander evenement, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team dat ter uwer beschikking staat om samen met u het ideale programma samen te stellen.

Cinetir slide2 Hunting World bar

© 2014 HuntingWorld