Hunting World, uw jachtwinkel

In het prestigieuze huis Hunting World worden 1000 vierkante meter volledig toegewijd aan jachtliefhebbers en sportschutters. Al jaren tot uwer beschikking, is Hunting World gevestigd vlakbij de autostrade te Kontich en hierdoor gemakkelijk bereikbaar.

Hunting World is sinds de oprichting trouw gebleven aan dezelfde waarden: een unieke en persoonlijke dienst aanbieden aan haar klanten. Hunting World geeft de voorkeur aan kwaliteitsmerken en biedt u een ruim aanbod nieuwe en tweedehands wapens, technische en luxekledij, munitie en accessoires aan. De producten in ons gamma  worden met zorg geselecteerd en voldoen aan specifieke kwaliteitseisen zodat wij u het beste aanbod kunnen garanderen.

Wij bieden u meer dan 4000 producten aan en zijn daarnaast ook uw tussenliggende partner bij de aankoop, verkoop en terugname van wapens.

slide7
Wapen aterlier flat
Cinetir hunter flat
Team
Ons professioneel team is speciaal opgeleid om u te adviseren. Onze medewerkers staan u graag bij tijdens uw aankopen om uw wensen volgens uw budget te behartigen.
Atelier
Alle herstellingen en onderhouden worden uitgevoerd door specialisten in ons eigen atelier.
CINETIR
Hunting World verwelkomt u eveneens in haar eigen schietkino: CINETIR. Dit is het beste alternatief voor diegene die het hele jaar door de drijfjacht op grof wild wensen te oefenen.

© 2014 HuntingWorld